Konax B.V. Projecten Vacatures Contact

 

Diensten

Civiel
Konax neemt uw civiele werkzaamheden geheel op zich. Dit zijn onder andere graven, gestuurde boringen, staalpersingen en tuinboringen. Een goede voorbereiding en werkoverleg zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van de gemaakte afspraken om het project zo veilig mogelijk te realiseren. Daarbij zijn wij milieubewust en vinden de gezondheid van onze medewerkers en bewoners belangrijk.

Blaastechniek
Konax blaast verschillende soorten maten kabels en glazvezel. Hieronder vallen tubes, glasvezel, koper en bijblazen.

 

Fiber to Home
Over het algemeen zijn ftth projecten langdurig. Het is daarbij belangrijk dat het project binnen de afgesproken tijdsbestek wordt gerealiseerd. Konax zet zich volledig in om projecten tijdig uit te voeren om de deadline te behalen. Ftth projecten worden in zijn geheel door Konax uitgevoerd tot aan de huisaansluitingen.

 

Pers-boren
Persen en boren zijn een belangrijk onderdeel bij de civiele werkzaamheden. Om het voor de opdrachtgevers gemakkelijk te maken maakt Konax persingen en boringen. Aanvragen van de Klic meldingen kunnen wij indien gewenst zelf doen.

 

Sier bestrating
Naast de projecten in de infrastructuur doet Konax sierbestratingen.

 

Verhuur
Konax verhuurt allerlei soorten machines voor de civiele werkzaamheden. Graafmachines, stampers en trilplaten etc. worden verhuurd. Indien gewenst worden de machines op uw projecten geleverd.