Konax B.V. Projecten Contact

 

Vacatures

Glasvezelblazer
Je bent als glasvezelblazer veantwoordelijk voor alle voorkomende blaaswerkzaamheden deze kunnen zowel glasvezel als koperkabels zijn. Je hebt enige ervaring met de inblaastechnieken voor de glasvezelkabels. Heb je intresse? Stuur dan je CV en motivatie naar info@konax.nl. Neem contact met ons op voor vragen.

Machinist rupskraan
Je bedient de minikraan <1,5 ton. Je wordt ingezet op diverse projecten o.a. FttH en Kpn. Je hebt enige jaren ervaring en kan zelfstandig werken. Heb je intresse? Stuur dan je CV en motivatie naar info@konax.nl. Neem contact met ons op voor vragen.

Grondwerkers
Als grondwerker verricht je eenvoudige graaf- en grondwerkzaamheden waarvoor geen speciale kennis is vereist. Je bent fysiek in orde en houdt ervan om je handen uit je mouwen te steken. Heb je intresse? Stuur dan je CV en motivatie naar info@konax.nl. Neem contact met ons op voor vragen.

Telecom monteur
Je bent als telecom-monteur verantwoordelijk voor de laswerkzaamheden, inpandige glasvezelbekabeling en je monteert overige kabelsoorten. Je levert lasmaten en lasschetsen op die aan de gestelde eisen voldoen. Je wordt voornamelijk op FttH projecten ingezet maar ook op andere projecten. Heb je intresse? Stuur dan je CV en motivatie naar info@konax.nl. Neem contact met ons op voor vragen.

Voorman
Als voorman rij je met een ploeg naar de werkplaats waarbij jij de leiding hebt maar vooral ook zelf meewerkt. Je leest de tekeningen en stuurt je collega's aan. Je houdt de productie bij en overlegt dit met de directievoerder of projectleider. Je zorgt ervoor dat er veilig (richtlijnen CROW) gewerkt wordt. Na afloop zorg je ervoor dat alles opgeruimd achtergelaten wordt. Heb je intresse? Stuur dan je CV en motivatie naar info@konax.nl. Neem contact met ons op voor vragen.