Konax -

Over ons

Over Konax Infra

Bij Konax Infra gaan we mee in de continue ontwikkelingen rondom de infratechniek. De wereld rondom de infratechniek is namelijk voortdurend in beweging en hier krijgt iedereen mee te maken. Denk aan veranderingen rondom veiligheid, veranderende wetgeving en energietransitie. Deze veranderingen vragen om de nodige kennis en expertise. Met behulp van onze enthousiaste kundige medewerkers gaan we de uitdaging aan. Als het gaat om de aanleg, het onderhoud en het beheer van ondergrondse kabel- en leidingwerken zijn we je graag van dienst. Dit geheel volgens onze eigen werkwijze. Wij hebben namelijk waarden zoals innovatie, authenticiteit, oprechtheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Samen met ons team zijn we, mede dankzij onze jarenlange ervaring, in staat om je geheel te ontzorgen op het gebied van alle aspecten die zowel de ondergrondse- als de bovengrondse infrastructuur kent. Denk onder andere aan het ontwerp, de aanleg het beheer en het onderhoud.

Open en transparante communicatie

Goede en professionele ondersteuning

Enthousiaste kundige medewerkers

Missie

Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze klanten op een correcte wijze aangesloten worden op de diverse telecomnetwerken. Hierbij staat een open en transparante communicatie centraal zodat klachten zoveel mogelijk gereduceerd kunnen worden. Bij Konax Infra zijn we in staat om onze opdrachtgevers goede en professionele ondersteuning te bieden. Dit doen we door projecten van A tot Z uit te voeren.

Visie

Onze visie is om een waardevolle bijdrage te leveren op het gebied van online communicatie. Dit met behulp van ondergrondse- en bovengrondse infrastructuur. Hiermee bedoelen we hoofdzakelijk glasvezel- en WiFi netwerken. Ons streven is door te groeien tot marktleider in de telecom en communicatie sector.